Alex Sofőrszolgálat

Adatlap

Cégnév: Alex Sofőrszolgálat
Cégforma: EV
Fő Tevékenysége: Sofőrszolgálat
Székhely: 1063 Budapaest, Szív utca 65.
Postacím: 1063 Budapest, Szív utca 65.
Telefonszám: +36709444666
Internetes cím: www.soforszolgalatbp.hu
Adószám: 69235975-1-42

Cégbemutató:

Szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már nem képes azt vezetni.

Ennek a legjellemzőbb oka az alkoholos befolyásoltság. Alapvetően kétféle szélsőség van ezen a területen, aki kockáztat, úgy gondolja, hogy 1-2 sör vagy 1-2 pohár bor után hazavezet és van, aki a legcsekélyebb mértékű alkoholfogyasztás esetén is sofőrt hív. A tapasztalatunk az, hogy nem éri meg kockáztatni, akármilyen kis mennyiségű alkohol esetén sem. Sajnos találkoztunk már olyan esettel, amikor a fentebb említett kis mennyiség után az ügyfél úgy gondolta, hogy autóba ül, aminek a vége az lett, hogy igazoltatás és szondáztatás után elvételre került a jogosítványa, így kényszerből sofőrszolgáltatást hívott. Ha ezt előbb teszi, akkor sok időt és pénzt spórol magának, és a jogosítványa is megmarad.
Nemcsak alkoholos befolyásoltság miatt hívhatunk sofőrt. Amennyiben akár fáradtság vagy rosszullét miatt nem érezzük magunkat alkalmasnak a vezetésre, érdemes sofőrszolgálatot hívni. Van, akinek a fáradtság miatt volt balesete fél órával a hazaérkezése előtt. Érezte, hogy már nem képes vezetni, mégis úgy gondolta, nincs más választása, mint folytatni az utat, mert haza kell érnie. Sofőrszolgálattal biztonságosan hazaért volna baleset nélkül.

Fontos, hogy mérlegeljünk, mire vagyunk képesek. Ha kétség merül fel bennünk azzal kapcsolatban, hogy biztonságosan tudunk-e még közlekedni, ha nem érezzük magunkat képesnek a vezetésre, ha már nem tudunk koncentrálni, akkor ne adjunk esélyt annak, hogy baj történjen. Érjünk haza biztonságban sofőrszolgálattal!

forrás: www.soforszolgalatbp.hu

Cég besorolása:

Szolgáltató

Tevékenység:

szállítás

Tevékenység címkék:

sofőrszolgálat, pótsofőr, sofőrsegély

Mely településeken:

Abádszalók, Adony, Albertirsa, Badacsonytomaj, Balassagyarmat, Balatonalmádi, Balatonboglár, Balatonföldvár, Balatonfüred, Balatonfűzfő, Balatonkenese, Balatonlelle, Bátonyterenye, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Demecser, Dunaföldvár, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunaújváros, Dunavarsány, Dunavecse, Ercsi, Érd, Gyál, Halásztelek, Kecskemét, Maglód, Mátészalka, Monor, Pécel, Pilis, Siófok, Szeged, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Tiszafüred, Törökbálint, Vecsés, Budapest

Képek

Cég logó

  • Cég logó
    Cég logó


Feltöltve összesen: 1 db céglogó és 2 darab kép