ELWS

Adatlap

Cégnév: ELWS
Cégforma: Bt
Fő Tevékenysége: Takarítás
Székhely: 7400 Kaposvár, Zárda utca 21/A
Postacím: 7400 Kaposvár, Füredi utca 14.

Cégbemutató:

A tiszta, egészséges környezet fontos szerepet tölt be úgy magánéletünkben, mint munkahelyünkön egyaránt. Amennyiben rendszeres takarításra és tiszta környezetre vágyik az ELWS Bt. az ön partnere. Cégünk jutányos áron végez úgy beltéri, mint kültéri takarítást, az ingatlan típusától (panellakás, hétvégi nyaralóház, kertes ház, irodaház, bevásárlóközpont, irodakomplexum, kórház) függetlenül. A tisztaság megőrzése fontos szerepet játszik a higiéniában, ezért tapasztalt csapatunk hasznos tanácsokkal látja el klienseit. Gondosan odafigyelünk az adott ingatlan kényes, nehezen elérhető részeire és felületeire, valamint nagy óvatossággal választjuk ki a tisztítószereket is.
 
Cégünk takarítási szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek, legyen szó közintézményekről vagy lakóépületekről. A napi takarítás az egyik legkeresettebb szolgáltatásaink közé tartozik. Cégünk műanyag zsákok ürítését, portörlést, bejáratok, valamint ablakok tisztítását, padlózat seprését és felmosását, illetve porszívózást vállal. Mindemellett építkezési területen és más nyílt tereken is végzünk takarítási szolgáltatásokat. A kliens külön kérésére személyre szabott takarítást végzünk. Bővebb információkért, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

Cég besorolása:

Szolgáltató, Importőr

Tevékenység:

közszolgáltatás, egészség

Márkanevek, fajok:

Maxblast

Tevékenység címkék:

ablaktisztító, takarítás, szellőző tisztítás, társasház takarítás, ipari ablaktisztítás

Mely településeken:

Balatonboglár, Balatonföldvár, Balatonfüred, Balatonlelle, Dombóvár, Kaposvár, Marcali, Nagyatád, Nagybajom, Siófok, Szigetvár

Képek

Cég logó

 • Cég logó
  Cég logó
 • Ablaktisztító gép
  Ablaktisztító gép
 • Szellőző tisztítás
  Szellőző tisztítás
 • Társasház takarítás
  Társasház takarítás
 • Ipari ablaktisztítás
  Ipari ablaktisztítás
 • Intézmény takarítás
  Intézmény takarítás

Feltöltve összesen: 1 db céglogó és 5 darab kép