Én ablakom

Adatlap

Cégnév: Én ablakom
Cégforma: KFT
Fő Tevékenysége: Nyílászárók és beépítési anyagok forgalmazása országos szinten
Székhely: 7400 Kaposvár, Raktár u. 23.
Postacím: 7471 Zimány, Kossuth u. 102 / A.
Telefonszám: 06 70/ 626-9350
Internetes cím: www.enablakom.hu
Adószám: 14644184-2-14

Cégbemutató:

Az "Én ablakom" országos szinten foglalkozik nyílászárók és beépítési anyagok kis- és nagykereskedelmével. Jelen vagyunk minden megyeszékhelyen a fővárosban és szinte minden kisebb városban is. Biztosan van az Ön közelében is megbízható partnerünk, ha ablakot, ajtót cseréltetne, vagy redőnyt, párkányt szeretne.

Az elmúlt pár év tapasztalata alapján a vevők hosszú távra terveznek és ennek megfelelő termékekre kérnek ajánlatot, de ha valaki a legolcsóbb kivitelt keresi, vagy passzív házakba szeretne nyílászárókat, akkor is számíthat ránk. Kizárólag magyarországi vagy európai minősítésekkel rendelkező nyílászárókat forgalmazunk. Kiadott árajánlatainkban nincsenek rejtett költségek, a felméréstől a beépítésig minden áttekinthető és előre kalkulálható.

Filozófiánk egyszerű: Őszinték vagyunk megrendelőinkhez! Nem ígérünk 50-80%-os kedvezményeket és betarthatatlan gyártási határidőket. A minőséget és az árat vevőink igényeihez igazítjuk, és arra törekszünk, hogy mindenki elégedett legyen a termékeink és szolgáltatásaink minőségével!

Köszönjük eddigi vevőink bizalmát és reméljük, hogy Ön is elégedett ügyfeleink közé fog tartozni!

Cég besorolása:

Gyártó, Szolgáltató, Szerviz, Kisker, Nagyker, Importőr, Márkaképviselet

Tevékenység:

építőipar, gazdaság, alapanyagok

Márkanevek, fajok:

CanDo, Gealan, Brügmann, Salamander, Triumph, kömmerling, TROCAL, Cosmofen, Soudal, greenteQ, HORIZONT PS penta

Tevékenység címkék:

ablak, ajtó, párkány, szegőléc, redőny, szúnyogháló, reluxa, purhab, szilikon, beépítő csavar, PVC ragasztó, kukucska, műanyag ablak, műanyag ajtó, bontott ablak, bontott ajtó, ablak párkány, takaróléc, üvegezés, üveg, nyílászáró, használt ablak, használt ajtó, megmaradt ablak, ablak beépítés, ablakcsere, olcsó ablak, szabvány ablak, műanyag nyílászáró, szegélyléc, bejárati ajtó, erkély ajtó, ablakpárkány, üveg csere, thermo üveg, nyílászáró bemutatóterem, infra panel fűtés, falfűtés, webáruház

Mely településeken:

Ajka, Baja, Balatonboglár, Balatonfüred, Balatonlelle, Barcs, Bonyhád, Budaörs, Celldömölk, Csorna, Csurgó, Dombóvár, Dorog, Enying, Esztergom, Fonyód, Harkány, Igal, Kadarkút, Kaposvár, Keszthely, Komló, Körmend, Lengyeltóti, Marcali, Mohács, Nagyatád, Nagybajom, Nagykanizsa, Pápa, Pécs, Sárvár, Sásd, Siklós, Siófok, Székesfehérvár, Szekszárd, Szigetvár, Tab, Tamási, Tapolca, Vasvár, Veszprém, Zalaegerszeg, Zirc, Budapest

Képek

Cég logó

 • Cég logó
  Cég logó
 • Raktár
  Raktár
 • Raktár
  Raktár
 • párkányok
  párkányok
 • szegőlécek
  szegőlécek

Feltöltve összesen: 1 db céglogó és 4 darab kép