ET Surface Products Kft.

Adatlap

Cégnév: ET Surface Products Kft.
Cégforma: KFT
Fő Tevékenysége: Corian® ÁDH lapok feldolgozása
Székhely: 2045 Törökbálint, TT Ipartelep 27.
Postacím: 2045 Törökbálint, TT Ipartelep 27.
Telefonszám: +36306456814
Internetes cím: www.akrilfeluletek.com
Adószám: 24244376-2-13

Cégbemutató:

Törökbálint szélén az ipartelepen működik egy kis cég, akik nagy terveket dédelgetnek. A legkorszerűbb anyagot a legkorszerűbb technikával ötvözve megoldásokat teremtenek a dizájn alkotta problémákra.
Mi lehet ez az anyag?
Az ÁDH-lap, ez az ásványi szemcséket akril kötésekkel összetartó különleges anyag valóban XXI. századi.
Nem csak a belső, hanem a külső dizájn esetében sem kell megalkudnunk, hiszen hála annak, hogy hő hatására formálható az anyag, szinte bármilyen formát ki tudunk belőle alakítani.
Az ÁDH hála remek formálhatóságának, annak, hogy látható illesztések nélkül tudunk belőle bármit létrehozni és még mindenféle környezeti hatásnak is ellenáll, teljes mértékben megfelel korunk kihívásainak.
Nem véletlen, hogy az Akril Felületek is emellett tette le a voksát. Az alapanyag legismertebb márkája a Corian így természetesen ezzel is foglalkozunk, de emellett több más, neves márka is képviselteti magát nálunk. Ennek köszönhetően minden igényt ki tudunk elégíteni, és minden megrendelő megtalálhatja az elképzeléseihez leginkább megfelelő ÁDH-lapot. A legkorszerűbb anyaghoz, a legnagyobb szakértelem jár. Kis vállalkozásként is ezt tartjuk szem előtt. Fontos, hogy a lehető legjobb munkaerők, a lehető legjobb gépekkel dolgozzanak az általunk előállított termékeken. Hogy mindig készek legyünk választ adni az újabb és újabb kihívásokra, így természetesen figyelemmel kísérjük a nemzetközi trendeket, mind az anyag felhasználásban, mind a dizájnban, mind a technikai újításokban, sőt akár elébe is megyünk azoknak. Az akril lapokban rejlő lehetőség, mindig újabb kihívások keresése felé hajt bennünk, mert bár lehet egyeseknek ez pusztán egy felület, de számunkra szenvedély.
Folyamatosan fejlődünk, hogy minél tökéletesebb, termékekkel szolgáljuk ki ügyfeleinket. Bár cégünk kicsi, nagy álmaink vannak, és ezekhez megtesszük a szükséges lépéseket.

Cég besorolása:

Gyártó, Importőr

Tevékenység:

építőipar, alapanyagok

Márkanevek, fajok:

Corian, Samsung STARON, Samsung Tempest, Lg Hi-Macs, Kerrock, TriStone

Tevékenység címkék:

akril konyhai munkalap, egyedi akril mosdó, corian feldolgozása, corian munkapult

Mely településeken:

Budaörs, Budapest, Bécs, Bern

Képek

Cég logó

 • Cég logó
  Cég logó
 • Akril konyhai pult
  Akril konyhai pult
 • Recepciós pult
  Recepciós pult
 • Közösségi mosdópultok
  Közösségi mosdópultok
 • Akril konyhai munkalap
  Akril konyhai munkalap
 • Corian egyedi megoldások
  Corian egyedi megoldások

Feltöltve összesen: 1 db céglogó és 5 darab kép