Gegeszoft Kft.

Adatlap

Cégnév: Gegeszoft Kft.
Cégforma: KFT
Fő Tevékenysége: mobiltelefon tartozékok, alkatrészek kis- és nagykereskedelme
Székhely: 4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 10.
Postacím: 4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 10.
Telephely neve: Gegestore.hu
Telephely címe: 4031 Debrecen, Vadvirág utca 15/C
Telefonszám: 06-70-6-250-240
Internetes cím: www.gegestore.hu
Adószám: 23539318-2-09
Cégjegyzék szám: 09-09-021865

Cégbemutató:

Cégünk 2011-ben alakult, több éves szakmai tapasztalatra és nagy múltú nemzetközi cégekkel való kapcsolatainkra építve mobiltelefon és IT alkatrészek és kiegészítők kis- és nagykereskedelmi értékesítésével, disztribúciójával foglalkozunk, illetve 2017.07.01-től a Telenor Magyarország Zrt. hivatalos partnereként Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 7db Telenor üzletet is üzemeltetünk az alábbi címeken:
- Telenor Kazincbarcika - 3700 Kazincbarcika, Egressy Béni út 1/C.
- Telenor Miskolc Centrum - 3527 Miskolc, Széchenyi István út 111.
- Telenor Miskolc Szinvapark - 3530 Miskolc, Bajcsy-Zs. u. 4.
- Telenor Ózd - 3600 Ózd, Vasvár út 23/D.
- Telenor Sárospatak - 3950 Sárospatak, Erdélyi János út 1.
- Telenor Sátoraljaújhely - 3980 Sátoraljaújhely, Rákóczi u. 7.
- Telenor Szerencs - 3900 Szerencs, Rákóczi út 114.

Fő profilunk a mobiltelefon, mobiltelefon szervízalkatrész, gyári tartozék és különböző okos eszközök értékesítése, de folyamatosan bővítjük palettánkat más tartozékok terén is. Több nagy márka (Astrum, Andida, GoodRAM, Mercury - Goospery, Toshiba, Maxcom - www.maxcom.hu) hivatalos illetve kizárólagos disztribútorai vagyunk Magyarországon és a környező országokban. Termékeink között megtalálhtóak a híres Disney, Marvel, DC, Looney Tunes eredeti kiegészítői, melyeknek hivatalos és kizárólagos forgalmazói vagyunk Magyarországon. Az ASTRUM termékcsalád fő európai disztribútoraként és termékfejlesztőjeként megpróbáljuk a leginnovatívabb elektronikai kiegészítőket kiváló minőségben, de elérhető áron bemutatni a nagyközönségnek. Célunk a hosszútávú üzleti és akár baráti kapcsolat kialakítása a vevőkkel, viszonteladóinkkal, ezért arra törekedünk, hogy kiemelkedő minőségű termékeket és minőségi szolgáltatást nyújtsunk. Alapelveink közé tartozik a gyorsaság, korrektség, megbízhatóság, közvetlenség és a garanciás problémák gyors és korrekt megoldása az ügyfelek legnagyobb megelégedésére. Weboldalunk tervezésénél kiemelt szerepet játszott a vevőközpontúság, ezért rengeteg egyedi funkcióval találkozhatnak, amelyek megkönnyítik a vásárlást. A rendszerünkben található összes termék a mi tulajdonunkat képezi, más rendszerből nincs áthúzás, ezért tudjuk garantálni a másnapi kiszállítást is. Kiváló nemzetközi kapcsolataink révén mindig megpróbáljuk minél hamarabb beszerezni az aktuális igényeknek megfelelő termékeket, újdonságokat, ugyanakkor a régebbi típusú telefonokhoz is széles választékunk van alkatrészek és tartozékok terén. Jövőbeli terveink között szerepel még több külföldi befutott nagy márkanév itthoni értékesítése.
Bemutatótermünkben minden egyes termékünket kipróbálhatja és meg is vásárolhatja, a helyszínen és webshopunkban egyaránt bankkártyájával is fizethet.
Ha viszonteladóként szeretne cégünkkel kapcsolatba lépni, kérjük regisztráljon a www.gegeszoft.hu címen elérhető B2B webáruházunkba. Reméljük, Ön is hozzájárul ahhoz, hogy ezen tervek mihamarabb megvalósuljanak és ezáltal kölcsönösen tudjuk cégeink profitját növelni. Kérjük tekintse meg ajánlatainkat és mi biztosak vagyunk abban, hogy rengeteg olyan dolgot fog találni, amelyet nagyon nehéz megbízható forrásból könnyen beszerezni.

Reméljük felkeltettük érdeklődését és hosszútávú üzleti kapcsolat elé nézünk a jövőben. Kérjük vásárlás előtt olvassa el a vásárlási, szállítási és garanciális feltételeinket. Bármilyen kérdése lenne, kérjük forduljon bizalommal hozzánk

Cég besorolása:

Gyártó, Szolgáltató, Szerviz, Kisker, Nagyker, Importőr, Franchise partner, Márkaképviselet

Tevékenység:

számítástechnika, elektronika, kommunikáció

Márkanevek, fajok:

Apple, Samsung, Nokia, HTC, Huawei, Alcatel, Astrum, Sony, Xiaomi, ZTE, Maxcom, Goodram, Toshiba, LG, Mercury, Andida, Goospery, Disney, Marvel, DC Comics, Frozen, Mickey, Minnie, Star Wars

Tevékenység címkék:

mobiltelefon, telefontok, bluetooth hangszóró, IP kamera, gps készülék, okosóra, tablet, külső akkumulátor

Mely településeken:

Debrecen, Budapest

Térkép

Nyitva tartás

Hétfő: 10:00-18:00
Kedd: 10:00-18:00
Szerda: 10:00-18:00
Csütörtök: 10:00-18:00
Péntek: 10:00-18:00
Szombat:
Vasárnap: