Horváth Petronella EV

Adatlap

Cégnév: Horváth Petronella EV
Cégforma: EV
Fő Tevékenysége: Nyelvoktatás
Székhely: 8600 Siófok, Zrínyi M. u. 2.
Postacím: 8600 Siófok, Zrínyi M. u. 2.
Telefonszám: 06-70-6123147

Cégbemutató:

Az ELTE Bölcsészettudományi Karán végeztem angol-orosz szakon kitüntetéssel.
Már ötödéves koromban elkezdtem a tanítást, amit azóta is változatlan lelkesedéssel, ugyanakkor sok-sok tapasztalattal folytatok. Nyelviskolai és egyetemi (Corvinus) gyakorlattal rendelkezem. Magánórákat egyéni, páros, kiscsoportos oktatás keretében több mint 20 éve adok.
Elsősorban angol nyelvet tanítok minden szinten; kezdőtől felsőfokig. Középiskolásokat készítek fel a kétszintű érettségire, diákokat, felnőtteket különböző nyelvvizsgákra. Kisebb gyerekekkel is szívesen foglalkozom 9-10 éves kortól. Alapvetően beszéd centrikusan tanítok, de ha valakinek más igénye van, természetesen ahhoz igazodom. Mind a négy készséget ( olvasás, írás, beszéd, beszédértés) fontosnak tartom, és valamennyit igyekszem fejleszteni vagy órán, vagy házi feladatok formájában. Módszertanilag mindig tovább képzem magam, követem a nyelvoktatás újdonságait, az új kiadványokat. Arra törekszem, hogy az eddig jól bevált kommunikáció központú oktatással a tanítványaim ne csak a vizsgákon, hanem a gyakorlatban, az életben is jól boldoguljanak. Mindezt igényes, magas színvonalú, ugyanakkor vidám, jó hangulatú órák keretében valósítom meg. Több száz tanítványom tett sikeres nyelvvizsgát, érettségi vizsgát, sokan külföldön dolgoznak, jó páran anglisztika szakot is végeztek, és mindenki kivétel nélkül elérte a célját úgy, hogy élvezte a tanulást.
Számlát (KATA) adok az órákról; az óradíj 5000 Ft/ 50-55 perc. Siófokon az otthonomban, illetve online Skype-on tanítok,a személyre szabott tananyagot ingyen biztosítom. Az első próba alkalom (30 perc) szintén ingyenes, kötelezettségektől mentes.
Szeretettel várom új tanítványaimat !

Cég besorolása:

Szolgáltató

Tevékenység:

oktatás

Tevékenység címkék:

angol magántanár, angol oktatás, angol nyelvvizsga felkészítés, angol kezdőknek, angol állásinterjú felkészítés, angoltanár, angol érettségi felkészítő, angol társalgás, orosztanár, orosz érettségi felkészítő, nyelvoktatás

Mely településeken:

Siófok

Képek

Feltöltve összesen: 0 db céglogó és 1 darab kép