Irányi Dentál Szájsebészeti és Fogorvosi Centrum

Adatlap

Cégnév: Irányi Dentál Szájsebészeti és Fogorvosi Centrum
Cégforma: Egyéb
Fő Tevékenysége: Szájsebészet, fogorvos
Székhely: 7400 Kaposvár, Irányi Dániel u. 1.
Telephely neve: Irányi Dentál Rendelő
Telephely címe: 7400 Kaposvár, Irányi Dániel u. 1.
Telefonszám: 06-82-424-089
Internetes cím: www.iranyi-dental.hu

Cégbemutató:

A praxis Kaposvár belvárosában, a Sétáló utcától 50m-re, 2007-ben épült társasházban található. A közvetlen közelben, jól megközelíthető helyen több autóparkoló várja a gépkocsival érkezőket.

A rendelőben kellemes, oldott környezet, klimatizált helyiségek szolgálják az Önök kényelmét. A fogorvosi rendelőben két kezelő, a szájsebészeti műtőben egy műtőszék található. Ezen kívűl teljes körű, digitális röntgen-diagnosztikai háttérrel rendelkezünk.

Külön figyelmet érdemel a praxis implantológiai tevékenysége ("fogbeültetés"), ami az elvesztett fogak titán műgyökerekkel történő pótlását, a rágóképesség és az esztétika egységének helyreállítását jelenti.

A rendelőben a szájsebészet területén felmerülő valamennyi, az ambuláns ellátás keretein belül elvégezhető beavatkozást (áttörésükben akadályozott, kinőni nem tudó fogak, valamint letört-betört gyökerek eltávolítása, állcsontok cisztáinak műtéti megoldása, balesetben sérült fogak ellátása, nyálkahártya fogpótlás viselését elősegítő műtétei, foggyökér-rezekciók, implantáció és az ahhoz kapcsolódó, azt kiegészítő műtéti eljárások: csontpótlások, 3D-csontfelépítések, arcüreg alapjának emelése), rutinszerűen végezzük.

Cég besorolása:

Szolgáltató

Tevékenység:

egészség, szépségipar

Tevékenység címkék:

szájsebész, fogorvos, szájsebészet, fogpótlás, fogtömés, fogfehérítés, gyökérkezelés, fogászati röntgen

Mely településeken:

Kaposvár

Térkép

Nyitva tartás

Hétfő: 08:00-15:30
Kedd: 12:00-19:30
Szerda: 08:30-12:30
Csütörtök: 14:30-18:00
Péntek: Zárva  
Szombat: Zárva  
Vasárnap: Zárva