Megszűnt Kft

Adatlap

Cégnév: Megszűnt Kft
Cégforma: KFT
Székhely: 2200 Monor, Ady Endre út 130/B
Postacím: 2200 Monor, Ady Endre út 130/B

Cégbemutató:

Mára a Google Adwords hirdetések menedzselése, a fiók kezelése nagyon összetett feladattá vált. Rengeteg pénzt el lehet költeni anélkül, hogy valódi hasznot érne el vele. Talán már próbálkozott saját maga ezzel, de a napi kereskedelmi feladatok mellett lépést tartani, és folyamatosan figyelni egy Adwords fiókot, szinte képtelenség.


Csak lekkatintják a pénzét, a forgalom mégis elmarad a várttól?
Adwords szakértőként segítek, hogy a maximumot hozza ki hirdetési keretéből.Minden esetben részletes és érthető kimutatást fog kapni a kampány működéséről, illetve az eredmények folyamatos javulásáról. Nem feltétlenül kell többet költenie, mint eddig, de amit költ, az garantáltan eredményesebb lesz.

Több feliratkozó, több érdeklődő, több vevő, több profit, így arra figyelünk, hogy minden forintnyi ráfordítás megérje Önnek!
Megnézzük a célokat, majd megvizsgáljuk az Ön weblapját és a konkurenciáit is. Ez után adunk Önnek egy személyre szabott Adwords fiók kezelése ajánlatot.
Kérjen egy személyes tanácsadást, hogy lássuk a pontos igényeit!

Cég besorolása:

Szolgáltató

Tevékenység:

marketing

Márkanevek, fajok:

Google AdWords, Google Analytics, Google

Tevékenység címkék:

adwords kampány

Mely településeken:

Békéscsaba, Csongrád, Debrecen, Eger, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Salgótarján, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg, Budapest