Mini-Manó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Adatlap

Cégnév: Mini-Manó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Cégforma: KFT
Fő Tevékenysége: bababolt
Székhely: 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 112.
Telephely neve: Budapest
Telephely címe: 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 112.
Telefonszám: (061)-251-3126
Internetes cím: www.minimano.hu

Cégbemutató:

Bababoltunk története 1996-ban indul a békásmegyeri lakótelepről, egy használt ruha adás-vétellel foglalkozó kis boltból. A nagy érdeklődésre való tekintettel 1997 tavaszán hasonló bababoltot nyitottunk Rákoskeresztúron, az Újlak utcai lakótelepen. Itt kiegészítésként már új termékeket is árultunk.
További terjeszkedésként 1999-ben megnyitottuk Zuglóban, a RO-KA udvarban (jelenleg Király Udvar), 50 nm-en a Mini Manó Babacentrumot, zömében új babafelszerelést és kiegészítésként használt termékeket árusító bababoltot. Sajnos békásmegyeri üzletünktől meg kellett váljunk, azért, hogy a zuglóira teljes figyelemmel összpontosíthassunk. A vásárlói igények változásaihoz igazodva keresztúri üzletünkben felhagytunk a babaruhák adás-vételével és csak új ruhákkal foglalkoztunk. Sajnos 2005 májusában megválni voltunk kénytelenek rákoskeresztúri üzletünktől is.
Zuglóban a folyamatos bővítések eredményeképpen 2006. tavaszától már 650 m2-en, 2008-tól több, mint 1000 m2-en, egyre bővülő választékkal és berendezett babaszobákkal várjuk a Vásárlókat.
Nagy gondot fordítunk ikres Vásárlóinkra, számukra 5 % kedvezményt biztosítunk, valamint nagy választékban kínálunk ikerbabakocsikat.
Ez a dinamikus fejlődés nem jöhetett volna létre lelkesedésünk és kitartásunk nélkül. Mottónk: "Olyan üzletet építs, ahol Te is szívesen vásárolnál!" Ezt tartjuk szem előtt, folyamatosan bővítjük tudásunkat, hogy Vásárlóinkat teljes körűen tudjuk kiszolgálni. Üzletpolitikánkhoz az is hozzátartozik, hogy a vásárlási szándék nélkül érkezőket is szívesen látjuk el tanácsokkal. Az árversenyben igyekszünk az élen maradni és árainkat úgy képezni, hogy mindenki megtalálja a pénztárcájának megfelelő bébitermékeket.
A biztonsági autós gyermekülésekre különösen nagy gondot fordítunk: az autós magazinok ide vonatkozó tesztjeit folyamatosan figyelemmel kísérjük, hogy mindenkinek az optimálisat ajánlhassuk a kiválasztásnál.
Bízunk abban, hogy egyre több új Vásárló keres fel minket, a már meglévők pedig megtisztelnek bennünket hűségükkel. Akiktől messze vagyunk, azoknak ajánljuk internetáruházunkat. Térjetek be hozzánk!

Cég besorolása:

Kisker, Márkaképviselet

Tevékenység:

ruházat, elektronika, biztonság

Márkanevek, fajok:

Cam, Neonato, fillikid, BeSafe, Faktum, Philips AVENT, Pierre Cardin, Top Rider, Chicco, Graco, STM, WOW, Wonderworld, Babymoov, MAM, NUK, Tommee Tippee, Maxi-Cosi, Medela, Quinny, NOVETEX, Angelcare, Baby Control, BabyBjörn, Baby Sense, Bebego, Bellelli, Bio Bio Baby, BisKids, BOCS, BONECO, Disney, Domal, Fisher-Price, Gabeliz, KezesLábas, Momert, Motherlove, My Pool Pal, Nûby, Playtex, sebamed, Simba, Thomas, TOPCOM KIDZZZ, Via bútor, Adamo, AeroSleep, AIR-O-SWISS, ALEX, Allerhand, AlmaWin, ÁlomVirág, AMAL II, Anga, Angry Birds, Anita, Antivi, Aquaphor, Aquawet, Arianna, Ayuclean, Babaplanet, Babica

Tevékenység címkék:

bababolt, webáruház, babakocsi, kölcsönzés, biztonsági gyerekülés, gyermek utazóágy

Mely településeken:

Budapest

Nyitva tartás

Hétfő: 10:00-18:00
Kedd: 10:00-18:00
Szerda: 10:00-18:00
Csütörtök: 10:00-18:00
Péntek: 10:00-18:00
Szombat: 10:00-18:00
Vasárnap: 10:00-16:00

Képek

Cég logó

  • Cég logó
    Cég logó

Feltöltve összesen: 1 db céglogó és 5 darab kép