Shooting KFT

Adatlap

Cégnév: Shooting KFT
Cégforma: KFT
Fő Tevékenysége: Élmény lőtér Somogyaszaló
Székhely: 7400 Kaposvár, Rezeda u. 32.
Postacím: 7400 Kaposvár, Rezeda u. 32.
Telephely neve: Élmény lőtér
Telephely címe: 7452 Somogyaszaló, Pintér Major
Telefonszám: +36 30 993 1443
Internetes cím: www.elmenyloter.hu
Adószám: 14694031-1-14
Cégjegyzék szám: 14-09-309053

Cégbemutató:


Üdvözöljük Somogy megye első Élménylőterén!
A lövészet varázslatos dolog: a lövő képes uralni a fegyvert, rajta keresztül megvalósítani az akaratát, eltalálni a célt. Emellett a billentyű elhúzását követő másodpercben már meg is kapja a visszajelzést: talált vagy hibázott. És bár a lövészetvezető minden szakmai segítséget megad az eredményes lövéshez, de a találat, a siker elvitathatatlanul a lövő érdeme, amit saját erejéből ért el. Mindehhez olyan különleges élmények társulnak, mint a fegyver dörrenése, a lövés által keltett lökés érzékelése, a céltárgy eldőlése/széttörése, a lőporfüst illata, a kirepülő töltényhüvely pendülése… Ezt az élményt át kell élni!
Fegyvereink használatához semmilyen hatósági engedélyre vagy előzetes fegyverkezelési gyakorlatra nincs szüksége. Kifejezetten úgy alakítottuk ki Élménylőterünket, hogy lövészeti tapasztalat nélkül érkező kedves vendégeink is már az első alkalommal sikeres és eredményes lövészet résztvevői legyenek. Ennek elősegítése érdekében a lőtéren nagy precizitású, könnyen kezelhető és közkedvelt fegyvereket (Glock, Browning, Feinwerkbau, Anschütz) használhatnak vendégeink. Korongdobó gépeink automaták és távirányításúak. Valamennyi precíziós puskánk, még a légpuskák is távcsővel szereltek. A mozgó, bukó, forgó, függesztett és fix fém valamint papír céltárgyak kialakítása úgy történt, hogy azok között a kezdők és a professzionális lövők is megtalálják a számukra kihívást jelentő célt.
Vendégeink igényeik szerint kipróbálhatják az egyes fegyvertípusokat, vagy célzottan kiválaszthatják csomagjaink közül a nekik megfelelőt a kommandóstól a precíziós lövészetig, vagy megismerkedhetnek a vadászat-szimulációval. Sem előzetes fegyverkezelési gyakorlatra, sem különleges fizikai adottságokra nincs szükség ahhoz, hogy valaki sikeres legyen az Élménylőtéren: felelősségünknek tartjuk, hogy mindenkit megtanítsunk lőni az általa választott fegyvertípussal.
A lövészet aktív és élménydús kikapcsolódási forma: különleges ajándék lehet névnapra, családi rendezvényre. Csapatépítő tréningek remek betétprogramja, elkápráztathatja a meghívott fontos üzleti partnereket vagy akár legénybúcsúnak is emlékezetes esemény. Igénybe vehető egyénileg, vagy csoportoknak legfeljebb 20 főig, előzetes időpont egyeztetés alapján.
Koronglövő pálya
Szabványos méretű olimpiai skeet alappálya, amelyről amerikai trap és korongvadászat számok is lőhetők. Ajánljuk vadászok lőkészségének javítására, vagy olyan személyeknek, akik ki szeretnék próbálni a mozgó célra történő sörétlövést.
Golyós pálya
Csapadék, szél és tűző napsütés ellen védett, igényes faépületben kialakított 4 lőállás, 5-50 méter között tetszőleges távolságban elhelyezhető változatos céltárgyakra. Ide tartozik még egy mobil légfegyveres futó vaddisznó lövő pálya.

Cég besorolása:

Szolgáltató

Tevékenység:

turizmus, sport

Márkanevek, fajok:

GLOCK, Browning, FN SCAR, Taurus, Anschütz, Feinwerkbau, Tula MCM

Tevékenység címkék:

adrenalin, lőtér, élménylőtér, lövészet, lőoktatás, vadászvizsga felkészítés, skeet pálya, amerikai trap, korongvadászat, koronglövészet, agyaggalamb lövészet, pisztolylövészet, precíziós lövészet, futóvad lövészet, lőkiképzés

Mely településeken:

Balatonboglár, Balatonföldvár, Balatonlelle, Dombóvár, Fonyód, Igal, Kaposvár, Marcali, Siófok, Zamárdi

Térkép

Nyitva tartás

A telephelyhez nem állnak rendelkezésre nyitva tartási adatok.